top of page

Yoga Swing 

pentru mamici

Indiferent daca esti inca gravida sau ai deja un bebelus, hamacul Yoga Swing te poate ajuta in nenumarate feluri prin versatilitatea lui deosebita si prin accesibilitatea montajului, chiar si intr-un apartament. 

CUM TE AJUTA UN HAMAC YOGA SWING?

 

1. Inversii - cel mai eficient si rapid mod de a relaxa musculatura spatelui si de a detensiona coloana vertebrala, o necesitate destul de pregnanta ca urmare a purtarii sarcinii si apoi a caratului bebelusului in brate sau in wrap. Dupa primele zile, cand corpul se obisnuieste cu postura si este relaxat in timpul inversiei, musculatura spatelui se detensioneaza cu pana la 38% in primele 10 secunde, echivalentul unei ore de masaj in profunzime. Nu suna rau, nu? De asemenea, coloana vertebrala se lungeste cu aproximativ 1 cm dupa doar 7 minute de inversie (durata maxima recomandata), ceea ce inseamna ca discurile intervertebrale se elibereaza de multa tensiune si vertebrele incep sa se realinieze.

 

2. Spatiu de relaxare pentru tine si bebelus - hamacul ia forma corpului mamei in pozitia sezut, ceea ce inseamna mult mai putina tensiune in zona lombara. De asemenea, prin miscarea de leganare a lui, se creaza o relaxare puternica atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau.

 

3. Spatiu intim pentru adormirea sau alaptarea bebelusului miscarea usoara de balans si mediul intim creat de hamac pentru tine si bebelus recreeaza senzatiile traite in uter, in care bebelusul se simte protejat si calm, astfel procesul alaptarii sau al adormirii acestuia devine mai usor si natural

4. Tonifiere si stretching - Hamacul Yoga Swing, pe langa componenta terapeutica si de relaxare, este si o mica, dar complexa 'sala de forta'. Timpul devine foarte pretios atunci cand esti proaspata mama, asa ca posibilitatea de a-si redobandi sau imbunatati tonusul si mobilitatea chiar acasa, in special abdomenul, bratele si fesierii, prin cateva minute de exercitii calistenice si de stretching, simple dar deosebit de eficiente, devine o adevarata oportunitate

bottom of page