top of page

IDEI PENTRU RELAXARE, STRETCHING SI TONIFIERE

RELAXARE

Odata ce ai un Yoga Swing la tine acasa, relaxarea capata cu totul si cu totul alte dimensiuni. Imagineaza-te ascultand muzica culcat in hamacul tau la 1.5 m suspendat in aer, citind o carte in postura Sukhasana, invaluit de materialul fin si viu colorat sau dandu-te in leagan in propria ta sufragerie (am pune un mic pariu ca nu te-ai fi imaginat facand asta prea curand). In alte cuvinte, te asteapta vremuri foarte, foarte distractive.

VIDEO: 4 POSTURI DE RELAXARE

STRETCHING

Yoga Swing-ul se ancoreaza doar in 2 puncte fixe, mai exact in capetele lui superioare, ceea ce inseamna ca partile lui componente beneficiaza de o mobilitate ridicata pe toate axele. Acest lucru te ajuta sa accesezi posturi de stretching foarte intense si sa gasesti exact acele unghiuri care iti ofera intinderea musculara de care ai nevoie. 

 

In plus, cele 6 manere pe care le ai la dispozitie, situate la diferite inaltimi, iti ofera posibilitatea sa te sprijini, tragi, sau impingi in ele pentru a accesa posturi mai profunde, pentru a-ti corecta aliniamentul corpului sau pentru a-ti imbunatatesti anumite asane de echilibru din yoga.

VIDEO: 9 POSTURI DE STRETCHING

TONIFIERE

Cand am spus ca Yoga Swing-ul este o adevarata sala de forta ce ocupa 1 mp, nu am glumit. Hamacul si cele 6 manere ale lui iti permit ca eliminand partial sau total punctele de contact cu solul, sa realizezi o serie de exercitii calistenice  (care folosesc doar greutatea corpului) foarte variate, cu influente din pilates, fitness sau gimnastica acrobatica. Aceste exercitii, pe langa caracterul lor spectaculos vizual, tonifiaza eficient musculatura corpului si au efecte deosebite in plan psihomotor,  cum ar fi echilibrul, coordonarea si agilitatea. 

Exercitiile pot fi stratificate cu usurinta pe nivele de pregatire, astfel incat indiferent de conditia ta fizica, sa gasesti o mare varientate de solutii de a te provoca si a-ti imbunatati forma fizica. 

VIDEO: 6 POSTURI PENTRU TONIFIERE

MONTAJ FACIL

Te ingrijorezi pentru ca nu stii daca ai suficient de mult spatiu la tine acasa sau ca e prea complicat procesul de montaj? Avem vesti bune, totul e mult mai simplu decat iti imaginezi. Absolut oricine poate avea instalat acasa un Yoga Swing, pentru ca partenerii de la  Ajusto.ro se ocupa de montaj pentru tine! Vezi aici  cele mai frecvente intrebari si raspunsuri pe tema montajului  sau comanda direct serviciul de montaj profesionist.

bottom of page