top of page

RETREAT

VISTISOARA

Screen Shot 2020-03-06 at 2.39.06 PM.png

Lasa telefonul deoparte. Traieste

experienta primului retreat

*phone-free* din Romania

4 zile de liniste si reconectare la

poalele vf. Moldoveanu

Durata
Locatie
Mancare
Pret

4 zile

5-8 mai 2022

Pensiunea ANA

satul Vistisoara, jud. Brasov

Vegan

1250 lei (camera dubla)

1550 lei (camera single)

Detaliile programului

 

Yin Yang Reset Retreat e o provocare, dar una frumoasa. Macar o data pe an, indiferent de complexitatile vietii tale personale si profesionale, este foarte important sa petreci cateva zile dedicate exclusiv pentru evolutia ta interioara.

 

Yin Yang Reset Retreat este construit cu scop educational, nu de relaxare, desi include si aceasta componenta. Asa cum pentru a avea succes la un loc de munca este necesar sa parcurgi o serie de training-uri specializate, la fel si pentru a reusi sa parcurgi provocarile din viata de zi cu zi cu calm, fara suferinta, este nevoie sa iti dezvolti anumite abilitati fizice si mentale specifice.

 

Printr-un mix creativ de activitati, individuale si de grup, vei explora pe parcursul celor 4 zile diverse tehnici, special gandite pentru a-ti dezvolta o anume forta, coordonare si flexibilitate fizica si mentala, esentiala pentru a putea spera macar, la o viata traita, in orice context, cu calm si exuberanta. 

 

Avand ca fundament ludicul, conceptul Yin-Yang al editiei 2022 se va reflecta in impartirea zilelor tale la Vistisoara in 2 jumatati:

 

- prima parte a zilei va fi jumatatea YANG, in care vei parcurge activitati care construiesc putere, disciplina, si toleranta la stres. Exemple de activitati:

 

✅  bai in rau, posturi de yoga, exercitii fizice intense, capacitatea de a mentine corpul nemiscat, desensibilizare la stresori auditivi si senzoriali, etc.

- partea a doua a zilei este jumatatea YIN, in care vei explora calitatile de flexibilitate, creativitate, expresie libera (scris, verbal, motric), precum si tehnici de eliberare profunda a tensiunii musculare si psihice. Exemple de activitati:

 

✅  dans, tehnici de miscare creativa, cantat mantre, jocuri de rol, discutii profunde, momente de liniste, plimbari in natura, etc.


IMPORTANT:


1) Acest retreat este phone-free. Da, asta inseamna ca la sosire iti vei pune telefonul intr-un plic si iti vei lua ramas bun pentru 3 zile si jumatate. Pentru urgente, vei putea fi contactat/a pe un numar de telefon unic.

2) Acest retreat exploreaza efectele unei vieti traite cu doar 2 mese pe zi, dintre care o masa complet raw, doar din fructe/legume/salate. Acest mod de a ne hrani ajuta procesele naturale de detoxifiere celulara, si este recomandat in stilul de viata cu focus spiritual, pentru a creste sensibilitatea celor 5 simturi si conexiunea cu mediul inconjurator.  

3) Acest retreat va implica activitati care iti vor testa si largi zona de confort fizic si mental. Vino in acest retreat pregatit/a sa imbratisezi astfel de provocari:)

COST


1250 lei
Supliment camera single: 300 lei

 

NEINCLUS IN PRET:
- salteaua de yoga
- transportul (te vom sprijini in gasirea unei masini cu care sa vii)
- pranzul de duminica (30 de lei in plus, se achita la fata locului)

 

CAZARE

Cazarea e va face in camera duble, spatioase, cu baie in camera, separat pe sexe

 

FACILITATORI:

MIRCEA NICOARA:

Pasionat de nutritie, filozofie, psihologie si de conceptul de sanatate pe termen lung, Mircea dezvolta din 2015 proiecte si programe unice in Romania pe parte de health&wellness, cum sunt Reset Retreats Romania, OfficeYoga.ro si AirYoga.ro.

Cu peste 8 ani de experienta in practica yoga, Mircea este instructor yoga certificat de Fitness Scandinavia si Y3 School of Yoga din Londra, sub indrumarea respectatului profesor international Beko Kaygee. Specificul cursurilor sale este accentul pe care il acorda disciplinarii tehnicii asanelor si a respiratiei, precum si pe aspectul simbolic al practicii si pe conexiunea ei cu evenimentele din viata de zi cu zi, ceea ce face ca unele dintre cursurile sale sa devina adevarate seminarii de filozofie.

Vezi mai multe despre activitatea lui pe contul de IG: https://www.instagram.com/mircea_air/

CUM ITI REZERVI LOCUL?
 

1. Trimite un e-mail pe adresa contact@officeyoga.ro cu:

 

✅ nume

 

 telefon

✅ eventuale alergii alimentare sau alimente pe care nu doresti sa le consumi

 

✅  link cu profilul contului tau social media

 

✅ un text de minimum 50 cuvinte care sa descrie motivul/motivele pentru care doresti sa participi la YIN YANG Reset Retreat si care sunt abilitatile interioare pe care doresti sa le dezvolti cel mai mult in perioada actuala a vietii tale. 

2. Dupa ce primesti confirmarea de participare pe e-mail, ramane sa achiti avansul de 600 de lei (nereturnabil)Rezervarea se considera ferma doar dupa receptionarea platii (vei primi o confirmare pe e-mail in acest sens).

3. Achita restul sumei pana la data de 15 aprilie 2022.

 

Te asteptam cu noi la Vistisoara!
 

 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Parteneri
 
info@airyoga.ro  
Contacteza-ne cu incredere. Suntem aici sa te ajutam.
 
WELLNESS FACTORY  S.R.L.
Sediu social: B-dul 1848, Nr.50, Ap.14, Targu Mures, Romania
J26/1070/2003, CUI 15706013
Capital social 200 Lei
 
A.N.P.C.

 
© 2022 airyoga.ro
 
 

bottom of page