top of page

PARTENERI

Daca ai ales sa ai propriul tau Yoga Swing, inseamna ca ai decis sa traiesti intr-un corp mai sanatos si mai pozitiv. Suntem mandri de tine si vrem sa te incurajam sa continui si sa iti fie cat mai simplu sa faci asta.

Cu ajutorul partenerilor de la Ajusto.ro, nu mai trebuie să îți faci griji că nu ai bormașina potrivită pentru montajul Yoga Swing-ului tău, sau că nu ai experiența necesară. De acum, totul e mult mai simplu! Îți punem la dispoziție o echipă de meșteri profesioniști care garantează că montajul va avea loc după standard, nu după ureche.  Prețul este stabilit din momentul în care comanzi montajul, iar plata se face online, prin transfer bancar, după finalizarea cu succes a montajului. Simplu și civilizat!  

Hamacul Yoga Swing este unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii poate avea o viitoare si proaspata mamica (vezi aici detalii), prin urmare suntem foarte incantati sa ii avem ca parteneri pe cei de la Activ Center (www.activecenter.ro), un excelent centru de pregatire pre si post natala, aflat in sector 1, Bucuresti, ce ofera servcii de consultanta pentru o nastere naturala, gimnastica acvatica si reabilitare perineala, condus de Vania Limban, moasa independenta cu experienta internationala.

 

Iata beneficiile de care te poti bucura gratuit la Active Center (poti alege oricare dintre ele), odata ce ai achizitionat propriul tau Yoga Swing:

1 sedinta Q&A perineu

1 sedinta consultanta

moasa

1 masaj bebe

Active Center
bottom of page