top of page

TERMENI SI CONDITII

 

I. Informatii generale

 

Societate- entitatea juridica  WELLNESS FACTORY S.R.L., cu sediul in B-dul 1848, Nr.50, Ap.14, Targu Mures, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J26/1070/2003, CUI 15706013

Site – platforma online www.airyoga.ro

Utilizator: persoana fizice ce acceseaza Site-ul

Client - entitatea fizica sau juridica ce solicita in mod express achizitionarea produselor prezentate pe site

 

Utilizarea Site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

 

II. Dreptul de autor

 

Intregul continut al Site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date - este proprietatea Societatii si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara acordul scris al Societatii, se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

III. Datele Personale

 

Din momentul accesarii Site-ului, Utilizatorului sau Clientului I se vor solicita in anumite situatii, cum ar fi inregistrarea unei recenzii, transmiterea unui mesaj catre Societate sau comanda unui produs din Site, o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon si adresa unde Clientul doreste sa fie exepdiate produsele aferente comenzii. Clientul este rugat sa acceseze pagina in care este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a se informa cu privire la informatiile colectate de Site, la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii Clientului.

 

IV. Produse si servicii

 

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita capacitatii acestuia de productie.

 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Site-ul isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Site-ul garanteaza ca toate produsele livrate catre Client indeplinesc conditiile calitative specifice si nu au defecte. In cazul in care produsele prezinta totusi un defect de fabricatie, acestea pot fi trimise, inapoi catre Site, in termen de 30 de zile calendaristice de la receptia produselor de catre Client, impreuna cu dovada datei de receptie a lor, pentru a fi inlocuite sau reparate de catre Site, gratuit. Pentru mai multe detalii, consultati sectiunea “Returnarea produselor”.

 

V. Garantia

 

In cazul in care, in termen de 1 an de la receptia produselor de catre Client, in urma unei utilizari obisnuite, anumite parti componente ale acestora se deterioreaza, Site-ul va repara sau inlocui, gratuit, partile componente deteriorate sau intreg produsul, dupa caz. In cazul in care repararea sau inlocuirea produsului deteriorat nu este posibila, Site-ul va returna Clientului contravaloarea produsului, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia de la Client. Inainte de a trimite produsul catre Site, Clientul va contacta Site-ul, pe adresa info[at]airyoga.ro pentru a agrea detaliile procesului de retur.

Contractul la distanta intre Societate si Client se finalizeaza in momentul in care Clientul finalizeaza comanda produselor pe Site si primeste e-mailul de confirmare a comenzii.

 

VI. Preturile

 

Preturile prezentate includ TVA si cheltuielile de livrare, catre orice adresa de pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor prezentate pe Site este posibila si in alte tari decat Romania, insa pentru a afla exact costul de livrare, Clientul sau Utilizatorul este rugat sa contacteze Site-ul, prin e-mail la adresa info[at]airyoga.ro inainte de finalizarea comenzii.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi prezentat Clientului pe Site, in momentul finalizarii comenzii. In cazul in care livrarea produselor solicitate de Client are loc in afara Romaniei, plata serviciului de livrare va fi achitata de Client firmei de curierat la primirea produselor comandate de pe Site, plata avand valoarea comunicata catre Client de catre Societate, prin e-mail, inainte de finalizarea comenzii pe Site.

 

VII. Metode de plata

 

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se efectueaza in mod offline, prin transfer bancar. Daca produsul este pe stoc, contravaloarea produsului va fi achitata cash firmei de curierat in momentul primirii produsului, iar daca produsul nu este pe stoc, atunci se va achita suma de 250 de Lei drept avans, prin ordin de plata, in termen de 1 zi lucratoare de la efectuarea comenzii pe site, catre SC WELLNESS FACTORY SRL, IBAN RO86INGB0000999905534959 deschis la ING BANK (pentru confirmarea comenzii, este necesar sa fie trimisa copia ordinului de plata pe adresa info[at]airyoga.ro, in termen de 1 zi lucratoare de la efectuarea comenzii pe Site), urmand ca restul de plata pana la suma totala sa fie achitat cash, firmei de curierat in momentul receptiei produsului. 

 

VIII. Returnarea produselor

 

In cazul in care Clientul nu este multumit de calitatea produselor achizitionate de pe Site, sau acestea prezinta defecte de fabricatie, poate solicita returnarea lor in termen de 30 de zile calendaristice de la momentul receptiei lor, pe baza dovezii primite de la curier. Inaintea returnarii produselor, Clientul va contacta in prealabil Site-ul pe adresa info[at]airyoga.ro, pentru a-l informa cu privire la retur si a stabili procesul prin care se va efectua returul.

 

Contravaloarea produselor returnate de catre Client va fi inapoiata acestuia in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care Site-ul intra in posesia produselor, precum si a tuturor informatiilor necesare returnarii, furnizate de Client, pe adresa info[at]theyogaswings.eu.

 

In cazul in care, in intervalul celor 30 de zile calendaristice de la receptionarea produselor de catre Client, acestea sunt returnate catre Site fara ca ele sa prezinte un defect de fabricatie, ci doar din dorinta Clientului, care nu mai doreste respectivele produse, costul transportului de la Client la Site va fi suportat de catre Client si achitat curierului in momentul trimiterii acestora catre Site. In cazul in care valoarea transportului nu este achitata in momentul in care produsul ajunge la Site, atunci suma aferenta contravalorii produsului returnat, platita de Site catre Client, va fi diminuata cu o valoare egala cu valoarea transportului.

 

Pentru ca orice returnare a produselor sa fie eligibila pentru reparatie, inlocuire sau achitare a contravalorii produselor returnate, acestea trebuie sa ajunga la Site in saculetul original si cu toate componentele prezente si sa nu prezinte semne de utilizare necorespunzatoare sau rauvoitoare.

 

IX. Anularea comenzii

 

Clientii pot solicita anularea comanzii in termen de 24 de ore din momentul finalizarii ei pe Site, prin e-mail pe adresa info[at]airyoga.ro. Solicitarile efectuate dupa acest termen de 24 de ore nu vor mai putea fi onorate.

 

X. Livrarea produselor

 

Livrarea produselor comandate de catre Client pe Site, vor fi livrate catre acesta, in Romania, in termen de 2-39 de zile calendaristice (in functie daca produsul este pe stoc sau nu) din momentul receptiei comenzii de catre Societate si trimiterii catre Client a e-mailului de confirmare a comenzii.

Pentru livrari in afara Romaniei (Bulgaria, Grecia, Ungaria sau Slovacia), acest termen poate sa se extinda. Pentru a afla cu exactitate intervalul de timp in care vor fi livrate in afara Romaniei produsele comandate de catre Client, acesta este rugat sa contacteze societatea, inaintea finalizarii comenzii, pe adresa info[at]airyoga.ro. De asemenea, in cazuri exceptionale, cum ar fi cutremure, catastrofe naturale, inundatii, etc., timpul de livrare a produselor se poate extinde, fie ca ele urmeaza sa fie livrate in Romania sau in celelalte tari europene mentionate mai sus.

 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

 

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Site-ul isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre Utilizatori sau Clienti si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe SIte, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe SIte, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Site-ului. Site-ul are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Site-ul nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Site-ul are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

XII. Forta Majora

 

Site-ul, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Site, nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Site-ului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic al Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

XIII. Publicitatea

 

Site-ul poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Site-ului si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de Confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XIV. Legislatia aplicabila

 

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European.Termenii si Conditiile Site-ului se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

 

bottom of page