top of page

IDEI PENTRU TERAPIA 

LOMBARA SI CERVICALA

Descopera cu ajutorul hamacului Yoga Swing, cea mai eficienta si rapida terapie pentru afectiunile coloanei vertebrale! Doar cateva minute pe zi petrecute in inversie, te vor ajuta, prin simpla utilizare a tractiunii si gravitatiei,  sa iti maresti flexibilitatea coloanei vertebrale, sa reduci durerile de spate lombare si cervicale, sa-ti imbunatatesti sistemul circulator, limfatic, nervos sau sa iti pastrezi un nivel crescut de optimism.

 

 

Tractiunea reprezinta termentul folosit de medicii ortopezi sau cei care practica ajustarile Chiropractic si se refera la orice metoda de alungire a coloanei vertebrale, o actiune inversa decat cea de compresie. 

 

 

CE ESTE TERAPIA PRIN INVERSIE?

 

Terapia prin inversie presupune asezarea corpului in posturi in care nivelul capului se afla sub nivelul inimii. Prin inversarea sensului in care gravitatia actioneaza asupra corpului nostru, terapia prin inversie devine cea mai eficienta metoda alungire a coloanei vertebrale si de eliberare a tensiunii intervertebrale, care preseaza discurile intervertebrale si favorizeaza prinderea nervilor adiacenti, generand astfel cunoscutele dureri mute si blocaje ale spatelui. In plus, gravitatia ajuta la stimularea sistemului circulator, limfatic si nervos, la reducerea stresului mental,  accelerarea proceselor de detoxifiere si multe, multe altele. Poti citi articolul de pe blogul nostru dedicat celor 20 de beneficii uriase ale inversiei pentru corpul tau.

 

Prin intermediul gravitatiei, se creeaza o forta de tractiune, ce joaca un rol foarte important atunci cand vorbim de sanatatea spatelui si de efectele terapiei prin inversie. 

Daca privim imaginea coloanei vertebrale, observam ca o coloana sanatoasa prezinta discuri cu tesut plin, ferm, rezistent, care permit o gama larga de miscari. In situatia in care insa, ne petrecem majoritatea timpului la birou, exersand doar 20% din gama de miscari posibile ale coloanei si avem ani de-a randul o postura incorecta, discurile ajung sa fie intr-o stare degradata.

De ce tractiunea prin intermediul Yoga Swing-ului este cel mai eficient mod cu putinta de a elibera tensiunile spatelui? Pentru ca fata de celelalte produse folosite in terapia prin inversie, adica masa de inversie, scaunul de inversie si bocancii de inversie, Yoga Swing este singurul care permite o extensie maxima a coloanei vertebrale, deoarece corpul este sustinut direct de oasele bazinului, iar forta de tractiune generata de gravitatie nu se pierde la nivelul gleznelor sau a genunchilor, cum e cazul celorlalte instrumente de inversie,  ci actioneaza exact acolo unde este important: asupra vertebrelor tale, cu precadere asupra vertebrelor lombare, unde efectul de eliberare este formidabil.

MONTAJ FACIL

CU ECHIPA AJUSTO

Te ingrijoreaza procesul de montaj? Avem vesti bune, totul e mult mai simplu decat iti imaginezi. Absolut oricine poate avea instalat acasa un Yoga Swing, pentru ca partenerii de la  Ajusto.ro se ocupa acum de montaj pentru tine! Vezi aici  cele mai frecvente intrebari si raspunsuri pe aceasta tema, iar pentru a comanda montajul sau a solicita o oferta de pret, click aici

VIDEO: Tehnica si avantajele inversiei cu ajutorului Yoga Swing

bottom of page