top of page

KEVIN JAMES

CHANTING CIRCLE

OF MANTRAS &

HEARTSONGS

Bucuresti - 20 august 2022 - ora 20:00

- @ FS STUDIO-

Anchor 1

Născut în Australia, Kevin James este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori de muzică devoțională din lume. Alături de Susana, soția lui, Kevin colindă din 2010 întrega lume, oferind publicului său ceea ce el numește "Chanting Circles", o puternică experiență de reconectare la Sine. Un format de concert restrâns și intim, în care publicul și solistul, așezati într-o formă circulară direct pe sol, devin de-a lungul cântecelor o singură voce, un tot unitar.

 

Liber de orice dogme religioase, stilul său muzical este caracterizat prin îmbinarea versurilor în limba engleză cu Mantre preluate  din întreaga lume. Kevin a creat ceea ce el numește ¨Heartsongs¨: cântece de bucurie în limba engleză care transmit în același timp, într-un mod accesibil tuturor, profunzimile spirituale ale filozofiei orientale. 

DESPRE KEVIN JAMES

LOCAȚIE ȘI DETALII LOGISTICE

Concertul KEVIN JAMES va avea loc pe data de 20 august 2022, ora 20:00, la FS STUDIO, un studio de yoga din centrul Bucureștiului.  Adresa spațiului este Strada Putul lui Zamfir nr.37, etaj 2, sector 1, Bucuresti.

Accesul în spațiu se va face începând cu ora 19:15. 

****Recomandăm să ai cu tine o pernă și îmbrăcăminte confortabilă***

Formatul "CHANTING CIRCLE" al concertului presupune așezarea pe sol a participanților.

Dacă nu ești obișnuit/ă să rămâi perioade mai îndelungate așezat/ă pe sol, îți recomandăm să ai cu tine o pernă de meditație sau orice pernă mai rigidă care îți permite să ai confort. Din aceleași considerente, o îmbrăcăminte lejeră este la fel de importantă.  

IMG_6179.jpg

BILETE

Bilete

Accesul la eveniment se face pe baza numelui și a prenumelui persoanei participante. Nu este nevoie să fie prezentat niciun alt bilet sau cod QR la intrare. Odată achiziționat biletul online, numele persoanei va apărea pe lista oficiala de participanți. Biletele nu au locuri. Biletele nu mai pot fi returnate, odată achiziționate. 

Pentru orice modificări de nume sau întrebări legate de eveniment, ne puteți contacta la adresa contact@officeyoga.ro sau telefon 0757.096.474. 

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Parteneri
 
contact@officeyoga.ro  
Contacteza-ne cu incredere. Suntem aici sa te ajutam.
 
WELLNESS FACTORY S.R.L.
Sediu social: B-dul 1848, Nr.50, Ap.14, Targu Mures, Romania
J26/1070/2003, CUI 15706013
Capital social 200 Lei
 
A.N.P.C.

 
© 2022 airyoga.ro
 
 

bottom of page